Vasemmassa ranteessa jännetupin tulehdus.

20220223_161701.jpg

Lauantaina ranne sai kylmää ja rasitusta. Sunnuntaina oli kipee, mutta maanantaiaamu toi yllätyksen. Yöllä oli särkent kättä joten otin kipulääkkeen että pystyin nukkumaan. Aamulla peukalo oli kuin pikkupojan k.....i. ihan veltto. Ja kun yritin sitä saada ilman apua liikkumaan, niin käteen koski kyynärpäätä myöten. En sitten kuitenkaan säikähtäny koska väri oli kunnossa ja tunto tallella. Hieman tutkittuani asiaa huomasin mistä kysymys. Jännetuppi  tulehtunu ja jänne kipuili kyynerpäähän asti.

Vaikka tilanne oli hankala en voinu olla nauramatta. Siinä sen näki miten tarpeen se peukkukin on. Nyt jo paremmin. Peukku toimii lähes kunnolla. Mutta ei ihan. Mutta parempaan päin mennään. Vielä on keskinivelestä alkaen mahdoton liikuttaa ja kipeet tekee kun yrittää lihasvoiman sitä saada vaakatasoon. Mutta kyllä se siitä taas alkaa toimia. Täytyy jumpasta varovasti ja saada tulehdusta pois. Ja tietty villa kynsikkäät,  jotta saa lämpöä.   Tärkeää on myös antaa aikaa. 

Kaikkea se elämä tuo tullessaan. Mutta ei kyllä käy elämä ysitoikkoiseksi. Joitakin kotitöitä hankala tehdä, mutta mielikuvitus ja mies auttaa. 

Aurinkoista kevättalvea kaikille maailman tilanteesta huolimatta.